Για την ζωή της και τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Demy στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δισκογραφικά κυκλοφορεί μία διασκευή του τραγουδιού «Θέλω να με κρατάς», το οποίο είχε ερμηνεύσει πριν 20 χρόνια η Ηρώ. Κάνω μετά από πολλά χρόνια το musical «Αναστασία» στο θέατρο Παλλάς», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Έχει τύχει να υπάρξουν φωτογραφίες με τον σύντροφό μου. αν μπορούσα θα επέλεγα να μην υπάρξει τίποτα για να τον προστατεύσω, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Το πιο ακραίο που έχουν γράψει για μένα είναι, για το πώς ξεκίνησα, με πειράζει όταν η επιτυχία μίας γυναίκας πρέπει να συνδεθεί με μία σχέση με κάποιον άντρα».

Για τα ευτράπελα στη σκηνή: Στη σκηνή παραλίγο να σπάσω το δόντι. Έχω χτυπήσει τα δόντια μου με το μικρόφωνο πάρα πολλές φορές. Μπερδεύουν συνέχεια το όνομά μου και με λένε Ντέπη ή Νταίζη», σχολίασε η Demy.

Η τραγουδίστρια Evgenia, μίλησε για την συμμετοχή της σε ταινία αλλά και για το νέο της album.

«Θα λάβω μέρος στην ταινία «Κίτρινη Αλεπού» θα συμμετέχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, και θα παιχτεί και στο Netflix. Στο καινούριο μου album συμμετέχουν σημαντικοί στιχουργοί όπως ο Κιντάτος, ο Φιλίππου και ο Κωνσταντινίδης», ανέφερε.

«Στο album μου θα υπάρχει και ένα τραγούδι μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Λευτέρη Πανταζή. Ήταν μαζί μου στο στούντιο για να με βοηθήσει. Ο Λευτέρης Πανταζής μου είπε πως το πιο δύσκολο για έναν τραγουδιστή είναι να βγάλει την ψυχή του», προσέθεσε.

Ο Νίκος Απέργης δήλωσε: «Συνήθως με αναγνωρίζουν στις ηλικίες 25-45. Δεν είναι ο Σάκης Ρουβάς να με αναγνωρίζουν όπου πηγαίνω. Πιο παλιά έχει τύχει να με μπερδέψουν με τον Ηλία Βρεττό και τον Γιώργο Γιαννιά. Μία κοπέλα με παρακολουθεί χρόνια και πέρσι που έκλεισε 200 Live σβήσαμε κεράκια. Αυτός που θέλει να γίνει ντόρος γύρω από τον γάμο του, αυτός το έχει προκαλέσει».

Και τόνισε κλείνοντας: «Γελάω με αυτούς του φωνάζουν τους δημοσιογράφους όπου πάνε και μετά το παίζουν ότι ενοχλούνται με την παρουσία τους. Γίνεται συχνά αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: