Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε live στο Fantasia σε ποιον θα γράψει τραγούδι!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πορεία του Πέτρου Ιακωβίδη στο Fantasia, με τον ίδιο μάλιστα να ηγείται ενός σχήματος για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας στο πλευρό του τη Ζόζεφιν, τον FY αλλά και τον Γιάννη Ξανθόπουλο.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι προ ολίγων ημερών, ο καλλιτέχνης και συνθέτης, μαζί με τον παραγωγό του, Σπύρο Ποταμόπουλο, υπέγραψαν συμβόλαιο με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού.

Το Σάββατο (5/11) ήταν η τελευταία εμφάνισή του στο κέντρο διασκέδασης της Παραλιακής, έπειτα από περίπου δύο μήνες παρουσίας, απόλυτης επιτυχίας και sold out εμφανίσεων και έδωσε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη από τις 18 Νοεμβρίου στο Vogue.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής του, όπου κάνει ντουέτο μαζί με τον Γιάννη Ξανθόπουλο στη σκηνή, σταμάτησε κάποια στιγμή την ορχήστρα για να μιλήσει για τον φίλο του Γιάννη, αποκαλύπτοντας πως το επόμενο τραγούδι του νεαρού καλλιτέχνη θα είναι από εκείνον, με τον Ξανθόπουλο να εκφράζει την έντονη χαρά με τη συγκεκριμένη είδηση.

Δείτε εδώ τον Γιάννη Ξανθόπουλο να τραγουδάει κομμάτι του Πέτρου Ιακωβίδη:

@giannisxanthopoulos_ Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε!Είμαι ο Γιάννης Ξανθόπουλος και παρέα θα τραγουδάμε όμορφα τραγούδια❤️🎙#greekmusic #xanthopoulos #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis_Xanthopoulos🎙