Δημοσιεύματα θέλουν το reality με τις «νοικοκυρές»«, Real Housewives, να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει.

Πρόκειται για το reality που είχε προβληθεί το 2011 και σε αυτό είχε συμμετέχει η Χριστίνα Παππά, η Τζο Τόγκου, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Γωγώ Μαστροκώστα.

Έχει λάβει πρόταση η Χριστίνα Παππά; Τι απαντά η ίδια στην «Super Katerina».

«Είχαμε ένα ραντεβού η αλήθεια είναι με τον παραγωγό και είχε ένα ραντεβού με μεγάλο κανάλι, αλλά δεν ξέρω τώρα, περιμένουμε», αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.

«Τότε είχαμε μπει σε μεγάλη κρίση, οπότε το να βλέπει η Ελλάδα να κάνουμε έξι οι γυναίκες αυτή τη ζωή, που κακό δεν είναι, γιατί ο κάθε άνθρωπος, άλλος έχει λίγα ή πολλά, ήταν κακό το timing. Τώρα η Αννίτα που είναι από μεγάλη οικογένεια, έχει χρήματα, δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε γι αυτό. Τα επεισόδια είχαν ολοκληρωθεί όλα και είχε πάει πολύ καλά, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν γιατί σταμάτησε», συνέχισε.

«Εμένα μου έχουν κάνει μόνιμη πρόταση από reality και έχω δεχτεί πρόταση από κανάλι για να κάνω reality τη ζωή μου, αλλά δεν έχω να προσφέρω κάτι τέτοιο», τόνισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νύφη της, την Άννα Μπεζάν, που συμμετέχει στο J2US.