Το εντυπωσιακό πάρτυ!

Μπορεί τα Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο να είναι μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη γιορτή, ωστόσο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει δύο λόγους παραπάνω να γιορτάζει τις συγκεκριμένες ημέρες, καθώς έχει γενέθλια και ονομαστική γιορτή.

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» είχε την τιμητική της αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους της κι όλοι μαζί γιόρτασαν τη μετάβασή της σε μια νέα δεκαετία της ζωής της, αυτή των πρώτων -άντα. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε 30 χρονών κι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, μιας και πέρα από την επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, βιώνει την ευτυχία και σε προσωπικό, καθώς περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.

Η γνωστή ηθοποιός έσβησε τα κεράκια της με τον αριθμό 30 έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα δεκαετία που αρχίζει. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που οι φίλοι της τής τραγουδάνε το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων, δίνοντάς μας μια γεύση από το πάρτι της.

«30! ε και; Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές καλά Χριστούγεννα!!!!», έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην ανάρτησή της.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι δημόσιες ευχές των φίλων γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τα γενέθλιά της. Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευγενία Σαμαρά, η Δανάη Μιχαλάκη, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από τη βραδιά, στέλνοντας τις ευχές τους στην εορτάζουσα.

Πηγή