Μία αν μη τι άλλο γλυκιά στιγμή.

Η Ήβη Αδάμου τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με το ένα τραγούδι της να γίνεται μεγαλύτερη επιτυχία από το άλλο και τις εμφανίσεις της να «σκίζουν».

Η γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει τη δουλειά της, άλλωστε ασχολείται με τη μουσική από την παιδική ηλικία της. Να θυμίσουμε πως η Ήβη Αδάμου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor το 2009.

Μπορεί να είναι 29 ετών, όμως πέρα από μια επιτυχημένη καριέρα, έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια, που αποτελεί την προτεραιότητά της. Η Ήβη Αδάμου είναι εδώ και περίπου δέκα χρόνια ζευγάρι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ανατολή. Η μικρή γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018, συνεπώς σήμερα είναι 4,5 ετών.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, λοιπόν, η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, σημειώνοντας: «All I want for Christmas…».

Η Ήβη Αδάμου πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εξομολογήθηκε σχετικά με τη μητρότητα και τη δουλειά της: «Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω.

Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται. Πλέον τα έχω μάθει όλα, δουλεύω στον αυτόματο. Είμαι οργανωτική αλλά όταν κάτι αλλάζει απότομα, λίγο αποσυντονίζομαι. Πάντα το ξαναβρίσκω. Χρειάζεται βοήθεια, ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν, να σε καταλαβαίνουν, να σε εκτιμούν. Αλλιώς, όλο αυτό δεν βγαίνει».

Πηγή