Πώς υποδέχθηκε το νέο έτος;

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δει τα τελευταία 2,5 χρόνια τη ζωή της να αλλάζει, αφού μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι καθημερινά δίνει τον δικό της αγώνα για να γιατρέψει τις πληγές έχοντας στο πλευρό της πέρα από τους γιατρούς της κι όλους τους αγαπημένους ανθρώπους της.

Με υπομονή, επιμονή και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν το βάζει ποτέ κάτω και συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια. Με αφορμή την έλευση του νέου έτους, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί σε όλους την ακολουθούν.

Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη το 2023 τη βρήκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε προγραμματισμένο χειρουργείο. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πως όλα πήγαν καλά ενώ έστειλε δύναμη σε όσους παλεύουν για τη ζωή τους μέσα σε κάποιο νοσοκομείο.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγή