Έφυγαν για το σπίτι τους.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

H influencer γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τρίτης (10/1) στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως δεν επιθυμούν τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της να κάνουν ακόμα κάποια σχετική δήλωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Ιωάννα Τούνη γέννησε το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο αγαπημένος της βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας πως μαζί με την Ιωάννα Τούνη έχουν φύγει από το μαιευτήριο, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε αυτό συνέβη. Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή τη στιγμή για τους δυο τους και τα κοντινά του πρόσωπα.

Πηγή