Τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία υπαινίχθηκε πως είναι έγκυος, έδωσε φανερά ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έκανε να μη μπορεί να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την αποχώρηση της παίκτριας αναρωτήθηκε μήπως ο αληθινός λόγος που αποφάσισε να φύγει είναι μια… εγκυμοσύνη! 

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας. Μπορεί να μην είναι δυσάρεστο, αλλά ευχάριστο. Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και αρκετά ευέξαπτη, έκλαιγε αρκετά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα; Μπορεί να μην είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και να ανακάλυψε εκεί ότι είναι έγκυος… Λέω τώρα διάφορα σενάρια. Δεν κάνουν σε όλες τις κοπέλες που μπαίνουν τεστ εγκυμοσύνης» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο επιστρέφει στην Ελλάδα παρέα με τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος αποχώρησε μία ημέρα μετά το γνωστό μοντέλο που άφησε οικειοθελώς τις εξωτικές παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας, καθώς όπως εξομολογήθηκε δεν άντεξε την πίεση από την διαδοχική συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη στάση που έκαναν από την Καραϊβική για την Ευρώπη στη Μαδρίτη η Βρισηίδα ανέβασε άλλο ένα στόρι και θέλησε να απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία υπαινίχθηκε πως η All Star παίκτρια του Survivor ενδεχομένως να είναι έγκυος και για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το παιχνίδι.

«Λοιπόν αναχωρούμε τώρα για Αθήνα, θα φτάσουμε το βράδυ. Πρώτα από όλα θα ήθελα να απαντήσω στις φήμες ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Έχω άλλα προβλήματα υγείας. Ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και τώρα θα αναχωρήσουμε Αθήνα…», είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.