Όσα είπε on air η παρουσιάστρια.

Ο Bo βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και σχολίασε τα όσα αποκαλύφθηκαν μέσα από το trailer του «Survivor All Star» πριν την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου (22/2), σχετικά με το πόσο κοντά έχει έρθει η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος.

Ο γνωστός ράπερ που έχει αποκαλύψει εδώ και κάποιες μέρες πως βρίσκεται σε σχέση με την παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι μετά από αυτό που συνέβη αισθάνεται πολύ άβολα και ότι δεν επιθυμεί να είναι πια μαζί με την 33χρονη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως αφότου κυκλοφόρησε το επίμαχο trailer, είχε επικοινωνία με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, όπου οι φήμες λένε πως πρόκειται για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Σήμερα το πρωί (23/1), η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από το «Happy Day» τα όσα είπε ο Bo στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως θα έπρεπε να προστατέψει την προσωπική του ζωήν και πως την κάνει εντύπωση η όλη στάση του και το γεγονός πως βγήκε στην εκπομπή για να συζητήσει επί του θέματος.

«Αν είναι στημένο, είναι τραγικό, γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο είναι πάλι τραγικό. Ο Βο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”.

Μου κάνει εντύπωση η στάση του Βπ. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είναι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος που έχεις κλείσει; Από την μια είναι η συνέπεια σε αυτός που έχει κλείσει αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή.

Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή