Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

3 τμχ. φιλέτο κοτόπουλου 1 αυγό 1 κ.τ.γ. αλάτι 2 κ.τ.γ. κορν φλάουερ 1 κονσέρβα ανανά 80 ml χυμό από τον κονσερβοποιημένο ανανά 80 ml λευκό ξύδι 80 ml φλιτζάνι κέτσαπ 2 κ.τ.σ. μέλι 4 κ.τ.σ. ηλιέλαιο 1 κόκκινη πιπερι’α 1 κίτρινη πιπεριά 1 λευκό κρεμμύδι 1 κ.τ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, μόνο το πράσινο μέρος