Η Γωγώ Δελογιάννη μας φτιάχνει λαβράκι πανέ με hasselback πατάτες
Λαβράκι πανέ με hasselback πατάτες.
Για το λαβράκι:
– 6 φιλέτα λαβράκι – 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 500γρ. Panko – 4 κ.σ. μουστάρδα – αλάτι, πιπέρι – ρίγανη – σκόρδο σκόνη – Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Για τις πατάτες:
1 κιλό πατάτες Κύπρου μεσαίες – 1 λεμόνι χυμό – 6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι – 4 κ.σ. μουστάρδα – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – αλάτι, πιπέρι – πάπρικα – ελαιόλαδο