Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μανιάτικη τυρόπιτα ανοιχτή.

Υλικά

Για τη ζύμη

400γρ αλεύρι χωριάτικο ή γοχ 1/2 κγ αλάτι 1/4 φλ ελαιόλαδο 1 κσ ξύδι 200γρ νερό χτιαρό Λίγο έξτρα αλεύρι για άνοιγμα 1/4 φλ ελαιόλαδο για το ταψί

Για τη γέμιση

700γρ φρέσκια μυζήθρα 300γρ σφέλα ή φέτα 3 αυγά 1/2 – 3/4 φλ γάλα (ανάλογα πόσο στεγνή είναι η μυζήθρα) 1/4 φλ ελαιόλαδο 2 κσ μάραθο ή άνηθο Λίγο πιπέρι