Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Η Καλομοίρα, όπως έχει αποκαλύψει και σε συνεντεύξεις της, πιστεύει στο Θεό, με την εκκλησία να αποτελεί τη σταθερά της από μικρή εκκλησία και ακόμα και σήμερα, να πηγαίνει πολύ συχνά με την οικογένειά της.

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Father Alex Karloutsos την προσκάλεσε στη Θεία Λειτουργία του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Hamptons. Εκεί, μάλιστα, της ζήτησε να τραγουδήσει τον ύμνο-προσευχή «Amazing Grace», μαζί με πιστούς, χριστιανούς ορθόδοξους, από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Πολωνία, από όλο τον κόσμο. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή κατάνυξης όλοι έψαλαν μαζί με την Καλομοίρα και στο τέλος τη χειροκρότησαν!

Ο Father Alex Karloutsos, στο τέλος, έδωσε στην Καλομοίρα και μία εικόνα της Παναγίας, την οποία είχε δημιουργήσει ένας πιστός με καταγωγή από τη Σουηδία, ο οποίος ήταν «παρών» και στη Λειτουργία.

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Καλομοίρα στα social media της, ευχαριστώντας από καρδιάς τον οραματιστή, ηγέτη, Father Alex Karloutsos, Πρεσβύτερο του Οικουμενικού Πατριαρχείου: