Ο Θοδωρής Τσάτσος μας παρουσιάζει ένα ακόμα τραγούδι από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά «Εξωγήινος» με τίτλο «Μέσα σε όνειρο», σε μουσική του Μιχάλη Νήτα και στίχους του ίδιου.

Συμμετέχει στα φωνητικά η Κέλλυ Βουδούρη.

Ένα τραγούδι για μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό μας έρωτα. Για τα λόγια που θα λέγαμε, κυρίως όμως για όλα αυτά που δεν θα λέγαμε. Ένα τραγούδι φόρος τιμής σε παλιές αγαπημένες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους!

Παίζουν οι μουσικοί Φώτης Σιώτας (βιολί), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο) και Δημήτρης Ιλεμόσογλου (κιθάρα και μαντολίνο). Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Δημήτρη Τσεκούρας (Riot Studio) ενώ ο Δημήτρης Σίντος έκανε το mastering.

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube:

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Τσάτσο

Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στην “Black Light”, μια κοινωνική επιχείρηση που απασχολεί κυρίως τυφλούς εργαζόμενους. Οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να εξυπηρετούν σωστά πελάτες με οπτική αναπηρία. Επίσης γίνονται βιωματικά εργαστήρια σε σχολεία και εταιρίες, ώστε να εξοικειωθούν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού με την τυφλότητα και γενικά τις αναπηρίες.

Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος και είναι συνιδρυτής του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», ο οποίος προωθεί την ισότιμη πρόσβαση ατόμων με απώλεια όρασης στη γνώση και τη λογοτεχνία.

Παρέα με τη Χρυσέλλα Λαγαρία επιμελούνται τη στήλη «Ζούμε, ρε!» των LiFO podcasts με συναρπαστικές ιστορίες από ΑμεΑ για άτομα με ή χωρίς αναπηρία.

Έχει γράψει τη συλλογή διηγημάτων, «Εκτός οπτικού πεδίου» (εκδ. Εύμαρος) ενώ το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα» σε δικούς του στίχους και μουσικές των Γρηγόρη Πολύζου, Δημήτρη Ιλεμόσογλου, Κώστα Γάκη, Σπύρου Παρασκευάκου και Γιώργου Κυριάκου. Πρόσφατα, μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πραγματοποίησαν συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με τίτλο των παραστάσεων «Μαζί στο φως». Μουσικές παραστάσεις στο απόλυτο σκοτάδι για να βιώσουμε και ίσως κατανοήσουμε πώς είναι να ζεις με τυφλότητα.