Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

O Liltzek επιστρέφει δυναμικά και μας παρουσιάζει το νέο του single Thelo, που έχει γίνει ήδη viral στο Tik Tok!

Ο ταλαντούχος δημιουργός στο νέο του τραγούδι συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο την σύγχρονη pop μουσική με rap και trap στοιχεία που σίγουρα θα προκαλέσουν “αντίλαλο”.

Τον Liltzek, τον γνωρίσαμε μέσα από το ντεμπούτο του single “DIMI”, που κέρδισε την προσοχή και τον θαυμασμό χιλιάδων ακροατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στο airplay των ραδιοφώνων. Στο νέο του τραγούδι “Thelo” μας προτείνει μια φρέσκια, πρωτότυπη και διαφορετική δημιουργική του πλευρά, ξεδιπλώνοντας  το πολύπλευρο ταλέντο του, τόσο στην ερμηνεία, όσο και στον στίχο.

Το “Thelo” έρχεται για να κερδίσει την αγάπη και να μιλήσει στην καρδιά μιας νέας γενιάς που παρακολουθεί και επικοινωνεί ψηφιακά, αλλά ζει, ερωτεύεται και εκφράζεται αληθινά, καθώς και να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό και τις προσδοκίες που ακολουθούν τον Liltzek ως rising star της σύγχρονης ελληνικής pop μουσικής.

Δείτε τo official visualizer:

Βρείτε το «Thelo» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/46TgRu3 iTunes/Apple Music: https://apple.co/46uNEWR Deezer: https://bit.ly/3PPDUPy Amazon Music: https://amzn.to/3FgUCmn