Η 20χρονη τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Έναστρον.

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχτηκαν τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά στο ανανεωμένο και κατάμεστο Έναστρον την Παρασκευή 17/11, παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό πρόγραμμα “Electric Nights” έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνει back-to-back επιτυχίες και Νο1 hits, εντυπωσίασε επί σκηνής φορώντας δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Το πρώτο look είναι μια ολόσωμη κρυστάλλινη φόρμα σε ombre χρώματα (μαύρο & λευκό) με ασορτί κρυστάλλινες μπότες. Λίγο μετά, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις φορώντας ένα μεταλλικό φόρεμα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και αντίστοιχα πέδιλα, ενώ για την εμφάνισή της στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα επέλεξε μια maxi κρυστάλλινη τουαλέτα με cut outs και ασορτί πέδιλα.

Anastasia-in-Vrettos-Vrettakos-1

Anastasia-in-Vrettos-Vrettakos-2

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν επαναπαύεται στιγμή, καθώς μετά το διπλά πλατινένιο album της «Ευχή» το οποίο χάρισε στο κοινό τα mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς», «Σημάδι», «Φλόγα» & «Ακρόπολη», αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες μέρες μια ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.