Παράλληλα sold out έχουν γίνει και όλες οι συναυλίες του tour σε Αμερική και Καναδά που διεξάγεται αυτές τις μέρες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει ακόμα ένα υπέροχο τραγούδι από το πολυπλατινένιο album του «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, το «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στην προτίμηση του κοινού.

Το «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» είναι μία τρυφερή μπαλάντα , σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, το οποίο απογειώνει με την μοναδική ερμηνεία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός το παρουσίασε και σε μία special εκδοχή με τον Θανάση Βασιλόπουλο και την Ανδρομάχη, στα φετινά Mad Video Music Awards.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έγραψε ιστορία κι έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, όπου πάνω από 10.000 θεατές έζησαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, συμπαραγωγή της Panik Live, με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Παράλληλα sold out έχουν γίνει και όλες οι συναυλίες του tour σε Αμερική και Καναδά που διεξάγεται αυτές τις μέρες. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη. Δείτε το lyric video:

Βρείτε το «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/46pgZ4p iTunes/Apple Music: https://bit.ly/48pHfgW Deezer: https://bit.ly/3ZybLRS