Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται με «Χίλια Σπίρτα» επιτυχίας: το νέο του τραγούδι, προπομπός του καινούργιου album που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού, καθώς και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όπου κατέκτησε αμέσως την κορυφή!

Το «Χίλια Σπίρτα» πέτυχε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα πριν καν κυκλοφορήσει αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία του MediaInspector, μέσα σε μόλις 24 ώρες, βρέθηκε στο no1 των ημερήσιων ραδιοφωνικών μεταδόσεων σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, κατέκτησε και την πρώτη θέση στο Official IFPI Airplay chart by MediaInspector, μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Το «Χίλια Σπίρτα», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη, στίχους Νίκου Μωραΐτη και παραγωγή Γιώργου Κυβέλλου, θα περιλαμβάνεται στο νέο album του Αντώνη Ρέμου, «Πάντα & Ποτέ – Volume 1». Το album θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής αυτή την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, σε ένα ιδιαίτερο και συλλεκτικό box set.

Βρείτε το «Χίλια Σπίρτα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/3SVwFJb iTunes/Apple Music: https://apple.co/49Tm73w Deezer: https://bit.ly/47v2H3k

Δείτε το music video: