Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Καλή Χρονιά» σε στίχους και μουσική του ιδίου και μας μεταφέρει στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

Πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό rock ‘n’ roll που θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια σας! Κλείστε λοιπόν τα μάτια σας, μπείτε στον παραμυθένιο κόσμο του Αϊ-Βασίλη και γίνετε και πάλι παιδιά!

Ο Ανδρέας Λάμπρου μας βάζει στο γιορτινό κλίμα τραγουδώντας:

«Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Εμείς οι δυο μωρό μου θα ‘μαστε αγκαλιά Με ένα σώμα, μια ψυχή και μια καρδιά Θα δώσουμε του έρωτα φιλιά Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Εμείς οι δυο μωρό μου θα ‘μαστε αγκαλιά Και πριν αλλάξει ο χρόνος έτσι ξαφνικά Με μια φωνή θα πούμε δυνατά… 3… 2… 1… Καλή Χρονιά!»

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς κ.α.

Η «Καλή Χρονιά» οπτικοποιήθηκε από τον Danny Ntarlas με ένα γιορτινό music video και τον Ανδρέα Λάμπρου σε ρόλο-έκπληξη!

Το νέο τραγούδι του Ανδρέα Λάμπρου – «Καλή Χρονιά» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακούστε το εδώ

https://lnk.to/kalihronia

Δείτε το εδώ