Το «Βάλε Ένα Ποτό» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανατρεπτικό music video, με τους πρωταγωνιστές τους να μας καλούν σε ένα ατελείωτο party.

Ο Νικόλας Ραπτάκης συναντά τον Ripen και πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία – έκπληξη, το «Βάλε Ένα Ποτό», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Βάλε Ένα Ποτό» είναι ένα uptempo κομμάτι που συνδυάζει ευρηματικά διαφορετικούς ήχους και catchy στίχους. Τις μελωδίες και τους στίχους έγραψαν οι Daphne Lawrence, Νικόλας Ραπτάκης και Ripen, ενώ την παραγωγή έκανε ο Chico Beatz.

Το «Βάλε Ένα Ποτό» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανατρεπτικό music video, με τους πρωταγωνιστές τους να μας καλούν σε ένα ατελείωτο party. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Danny Ntarlas.

Παράλληλα με το νέο του δισκογραφικό βήμα, αυτή την περίοδο ο Νικόλας Ραπτάκης συνεπαίρνει το κοινό στο «Hotel Ερμού», καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερό συνεργάτη της Άννας Βίσση στις live εμφανίσεις και τις συναυλίες της.

Βρείτε το «Βάλε Ένα Ποτό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/3OfWFMn iTunes/Apple Music: https://apple.co/48KgzHy Deezer: https://bit.ly/3OhhCGq