Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ενώνουν τις φωνές τους στο «Η Αγάπη Αυτή», ένα ερωτικό ντουέτο που συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Ρώμη, «σφράγισαν» μουσικά τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων.

Οι δύο επιτυχημένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων γράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, «ντύνουν» με τις φωνές τους μία ρυθμική ερωτική εξομολόγηση. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Δήμας.

Το «Η Αγάπη Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μεταφέρει τα δυνατά του συναισθήματα μέσα από τις εικόνες, κέρδισε αμέσως την αγάπη του κόσμου και του ραδιοφώνου. Το Music video του «Η Αγάπη Αυτή», που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, μετράει ήδη πάνω 744.000 YouTube Views ενώ βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των μουσικών τάσεων από την ημέρα της κυκλοφορίας του!!

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό που κάθε φορά γίνονται sold out, ενώ η Ανδρομάχη αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην «Πύλη Αξιού», θα συνεχίσει να «μαγεύει» το κοινό στη solo περιοδεία της.

Βρείτε το «Η Αγάπη Αυτή» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

https://bfan.link/i-agapi-ayti

Δείτε το video: