Η τηλεοπτική μας «Τσαντούλα» από τη σειρά «Η μάγισσα», δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον στυλίστα της Γιάννη Κλημάνογλου.

Στα θεατρικά βραβεία «Κάρολος Κουν» που πραγματοποιήθηκαν στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο “Μαρία Κάλλας”, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, η Δήμητρα Κολλά και Δημήτρης Καρατζιάς, οι οποίοι ήταν μάλιστα και υποψήφιοι.

Η Δήμητρα στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας ηθοποιού για τον ρόλο της στο «Elizadeth» του θεάτρου Vault, ενώ ο Δημήτρης στην κατηγορία της σκηνοθεσίας για την ίδια παράσταση. Και μπορεί οι δυο τους να μην κέρδισαν το βραβείο, ωστόσο το χάρηκαν πολύ.

Η τηλεοπτική μας «Τσαντούλα» από τη σειρά «Η μάγισσα», δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον στυλίστα της Γιάννη Κλημάνογλου που την έντυσε με Mat Fashion, τη μακιγιέζ της Βίκυ Χάλου και τον κομμωτή της Κωνσταντίνο Βασιλείου.

«Θεατρικά Βραβεία “Κάρολος Κουν” 2022-2023. Υποψήφια για καλύτερη ερμηνεία σε Ελληνικό Εργο για το ElizaDeth! Τι κι αν δεν το σηκώσαμε η χαρά μου είναι μεγάλη και η ευγνωμοσύνη μου τεράστια για όλους αυτούς τους φίλους που έκαναν αυτήν την μέρα πιο μαγική! “Ευχαριστώ τον φανταστικό στιλίστα μου @giannhsklh και την @matfashion για αυτό το υπέροχο σύνολο! Τα μαγισσάκια μου @vicky_chalou μακιγιάζ και @constantinosvasileiou_ μαλλιά, που έκαναν σε χρόνο ρεκόρ θαύματα!”» έγραψε στο Insagram, σε μια συλλογή φωτογραφιών.