Όσα αποκάλυψαν on air.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Fame Story στο Star, αύριο Σάββατο στις 21.00, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του Breakfast at Star, που του επιφύλασσε όχι μία, αλλά πολλές εκπλήξεις.

Η Ναταλία Γερμανού, πρώτη παρουσιάστρια του Fame Story το 2002, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να ευχηθεί στον Νίκο Κοκλώνη «καλή αρχή».

Όπως του είπε, μιλώντας για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του Fame Story: «Μου έχει λείψει αφάνταστα αυτό το πρότζεκτ και στον κόσμο και θα το αποδείξει αύριο. Έχεις φτιάξει μια υπέροχη επιτροπή, έχω να στο αναγνωρίσω αυτό. Πάντα φτιάχνεις τις καλύτερες επιτροπές!». Εκείνος με τη σειρά του, της ζήτησε να του στέλνει συμβουλές. «Είμαι στη διάθεσή σου και το ξέρεις. Ξέχνα ότι έκανα εγώ, ο Αντρέας, η Τατιάνα. Είναι μία νέα εποχή για το Fame, το 2002 είναι πολλά χρόνια πίσω, ήταν όλα διαφορετικά. Ήμασταν όλοι άγουροι. Όταν εγώ το παρουσίασα ήμουν πολύ άπειρη, σαν κουτάβι, αν δεν έμπαινε ο Αντρέας με την ανθρώπινη προσέγγισή του, δεν θα είχε την επιτυχία που είχε. Ο Αντρέας απογείωσε το Fame». Μιλώντας για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της στην ακαδημία του Fame έκανε ένα flash back. «Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν επέστρεψε ο Νίνο. Είχε φύγει γιατί είχε πιεστεί πολύ και εμφανίστηκε στο ντουέτο “Ροζ” που είχε με τη Φωτεινή. Ούτε εγώ το ήξερα ότι θα μπει. Η πιο δύσκολη ήταν η αντιπαράθεση της κ. Κούκα με την Άσπα. Μάλιστα εγώ τότε το αυθόρμητο που μου ήρθε να κάνω ήταν να πω να διακόψουμε για διαφημίσεις. Την ώρα που πάω να πάρω την ανάσα να το πω, ακούω στο ακουστικό μου “μην τολμήσεις”. Ήταν η πρώτη φορά που η τηλεόραση άλλαξε σελίδα», αποκάλυψε.

Το μήνυμά της στον Νίκο Κοκλώνη έστειλε και η Σοφία Αλιμπέρτη, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός ήταν επίσης παρουσιάστρια του θρυλικού σόου. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πάει καλά το Fame Story και ο Νίκος. Έχει μια χαρά που προσεγγίζει τα πράγματα και αυτή τη χαρά μας μεταδίδει», δήλωσε.

«Η συμβουλή μου, από την προσωπική μου εμπειρία, είναι ότι πρέπει να πάρει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας κι επειδή είναι δοτικός, πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια να αποστασιοποιηθεί λίγο από τα παιδιά. Εγώ δεν τα κατάφερα», παραδέχτηκε. «Νίκο, περιμένουμε, ανυπομονούμε και σου εύχομαι τα καλύτερα και να το απολαύσεις, όπως κάνεις πάντα!», του ευχήθηκε.