Κάθε απόγευμα στις 17:45 στον Alpha, o Ηλίας Βρεττός κάνει το Πιο Μεγάλο Παζάρι, χαρίζοντας πολλά δώρα και μετρητά!

H Άννα σήμερα έκανε το καλύτερο παζάρι και κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο δώρο της ημέρας, αξίας 5000 ευρώ, τρελαίνοντας τον Ηλία Βρεττό!

Παίζοντας στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, η παίκτρια από το Αιγάλεω, έδειξε τα πρώτα δείγματα τύχης και σωστού ρίσκου, πόνταρε στο κουτί, κερδίζοντας ένα λάπτοπ ενώ κράτησε και τα 160 ευρώ από τα 200 που της δόθηκαν στην αρχή του γύρου.

Φτάνοντας στον τελικό, η Άννα έχοντας συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό της ημέρας, είχε το δικαίωμα να επιλέξει πρώτη αν θα δώσει ο,τι κέρδισε για να παίξει στον τελικό. Ήρθε για να παίξει ήταν το σύνθημα της Άννας κι έτσι διάλεξε την πόρτα νούμερο 3, η οποία αποκάλυψε το μεγάλο δώρο της ημέρας! Για να αποκτήσει όμως το μεγάλο δώρο, τον γωνιακό καναπέ, αξίας 5.000 ευρώ, έπρεπε να βρει το σωστό κλειδί που ξεκλειδώνει τη σχετική κατασκευή και να ξεκλειδώσει το κουτί.

Ο Ηλίας όμως δεν θα την άφηνε χωρίς παζάρι κι έτσι της αντιπρότεινε να πάρει 500 ευρώ και να αφήσει το κλειδί. Η Άννα αρνήθηκε και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε! Κέρδισε το μεγάλο δώρο της ημέρας, ενθουσιάζοντας παρουσιαστή και κοινό!

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Κάθε απόγευμα στις 17:45 στον Alpha, o Ηλίας Βρεττός κάνει το Πιο Μεγάλο Παζάρι, χαρίζοντας πολλά δώρα και μετρητά!