Το Πιο Μεγάλο Παζάρι σήμερα και κάθε απόγευμα στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τον Ηλία Βρεττό, που μοιράζει καθημερινά στις 16:45 πολλά και χρηστικά δώρα αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά, έρχεται σήμερα με πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες.

Το παζάρι σήμερα ξεκινάει η Άννα, φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων, η οποία παίζει “Θρίαμβο” και κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι, ρισκάροντας και έχοντας φυσικά την τύχη μαζί της!

Τη σκυτάλη του παζαριού παίρνουν στη συνέχεια ο Κώστας, η Κωνσταντίνα και ο Νίκος. Τι θα κάνουν; Θα προσπαθήσουν να γίνουν ο «Κλέφτης» που θα έχει δικαίωμα να πάρει για τον εαυτό του τα έπαθλα των άλλων δύο παικτών, παίζοντας έξυπνα και επιλέγοντας το σωστό κουτί, φάκελο ή κουρτίνα.

Ένας «Κόμματος» στο κοινό κλέβει τις εντυπώσεις καθώς ο Δημήτρης, με την ιδιαίτερη ενδυματολογική του επιλογή επιλέγεται από τον Ηλία και γίνεται «Βοηθός» του. Στόχος του; Να κάνει το καλύτερο παζάρι απέναντι στον Σπύρο και τη Σοφία και να φύγει με το καλύτερο δώρο ή τα περισσότερα μετρητά.

Ο Λευτέρης φέρνει τους φακέλους με το «Συνάλλαγμα» και η Βασιλική με τον Χρήστο καλούνται να μαντέψουν τι ποσό είναι σε ευρώ τα πέσο Μεξικού και τα σομόνι Τατζικιστάν.

Το παζάρι παίρνει «φωτιά» όταν ο Κώστας και η Χριστούλα έρχονται αντιμέτωποι με την τύχη τους, επιλέγοντας μεταξύ φακέλων, κουτιού και κουρτίνας. Θα καταφέρουν να φύγουν κερδισμένοι ή ο ΖΟΝΚ θα τους προλάβει στη “γωνία”;

Δείτε εδώ το trailer

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι σήμερα και κάθε απόγευμα στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!