Καθημερινά στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο στο Πιο Μεγάλο Παζάρι, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που χαρίζει κέφι και γέλιο στα απογεύματα μας καθημερινά στις 16:45 με τον Ηλία Βρεττό.

Σήμερα το παιχνίδι ξεκινάει με τον Κώστα, που έχει πολύ δυνατή μνήμη και το αποδεικνύει στο αντίστοιχο challenge, κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι και αλάνθαστες επιλογές.

Η Δήμητρα και η Νικολέτα μπορεί να έρχονται από διαφορετικές περιοχές αλλά έχουν ένα κοινό στόχο: παίζουν για τα ίδια δώρα στο σημερινό παιχνίδι και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο παζάρι για τους εαυτούς τους. Τι θα επιλέξουν; Τον πάπυρο του Λευτέρη, τα κουτιά της Ελένης ή τις κουρτίνες που θα τους προτείνει ο Ηλίας;

Ο Τζέρυ ήρθε από την Αυστραλία για να παίξει στο Πιο Μεγάλο Παζάρι και μαζί με τον Χάρη, που έχει το εντυπωσιακό μουστάκι, θα δοκιμάσουν την τύχη τους παίζοντας το “Παζάρι”. Ποιος θα φύγει με το δώρο της κουρτίνας και ποιος αγκαζέ με τον ΖΟΝΚ;

Στη συνέχεια, ο Διονύσης, ο μάγειρας και ο Θάνος, ο Ροδίτης, τα παίζουν όλα για όλα στη “Δημοπρασία”, κάνοντας προσφορές για το κουτί της Ελένης και για την κουρτίνα του Παζαριού!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, σημειώνοντας την προηγούμενη Παρασκευή 12,7% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 18-54 και 11,2% στο σύνολο.

Δείτε εδώ το trailer

Καθημερινά στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!