Ένα δυνατό παιχνίδι θα γίνει και σήμερα στις 16:45 στον Alpha, με τον Ηλία Βρεττό να μοιράζει πάνω από 1.600 ευρώ σε δώρα και μετρητά στο Πιο Μεγάλο Παζάρι.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι ξεκινά σήμερα με τον Διονύση, τον δύτη, ο οποίος παίζει το παιχνίδι με τις «Κάρτες» και ποντάρει στη θετική του ενέργεια ώστε να φύγει με ένα μεγάλο δώρο.

Η Χριστίνα, ο Αρμάν και η Μαρία θα προσπαθήσουν να γίνουν ο «Κλέφτης» που θα έχει δικαίωμα να πάρει για τον εαυτό του τα έπαθλα των άλλων δύο παικτών, παίζοντας έξυπνα και επιλέγοντας το σωστό κουτί, φάκελο ή κουρτίνα.

Συνάδελφος του Ηλία Βρεττού είναι η επόμενη παίκτρια, η Μαρία, η οποία έρχεται να παίξει «Τρίλιζα» αλλά και να τραγουδήσει με τον Ηλία ένα ντουέτο. Η δεύτερη επιθυμία της εκπληρώνεται αλλά τρίλιζα θα καταφέρει να κάνει;

Δύο παίκτριες από μακριά έρχονται αποκλειστικά για το Πιο Μεγάλο Παζάρι και διεκδικούν το δώρο που κρύβει το Big Box. Η Ευαγγελία από την Ανάφη και η Λένα από την Πρέβεζα θα αποφασίσουν η μία για την τύχη της άλλης.

Η Ελίζα αγαπάει τα ψώνια κι έρχεται αποφασισμένη να φύγει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το παιχνίδι. Θα προτιμήσει τη γυάλα, τον φάκελο του Λευτέρη ή την κουρτίνα της Ελένης;

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι καθημερινά στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Δείτε εδώ το trailer: