Το Πιο Μεγάλο Παζάρι καθημερινά στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Μεγαλειώδες παιχνίδι θα γίνει σήμερα στις 16:45 στο Πιο Μεγάλο Παζάρι, με τον Ηλία Βρεττό να μοιράζει δώρα και μετρητά που ξεπερνούν τις 2.300 ευρώ!

Την έναρξη κάνει η Πέννυ, που παίζει «Όλα ή Τίποτα» και διεκδικεί τις εκπλήξεις που κρύβουν ο φάκελος, η κουρτίνα ή το κουτί. Κάνει μαγικό παιχνίδι κι ενθουσιάζει τον Ηλία με το ρίσκο της.

Γυναικεία υπόθεση το επόμενο παιχνίδι καθώς η Μαρία, η Κατερίνα και η Μαργαρίτα επιλέγουν τσουβαλάκια για να δουν ποια θα είναι ο «Κλέφτης» που θα έχει δικαίωμα να πάρει για τον εαυτό του τα έπαθλα των άλλων δύο παικτών, παίζοντας έξυπνα και επιλέγοντας το σωστό κουτί, φάκελο ή κουρτίνα.

Η Τόνια έχει έρθει στο παιχνίδι με τον γιο της, ο οποίος αμφισβητεί την τύχη της. Θα καταφέρει να τον διαψεύσει “ξεκούραστα”; Κι όσο η Τόνια θα ξεκουράζεται, ο Νάσος και ο Βαγγέλης θα κάνουν παζάρι με τον Ηλία, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Ο Απόστολος έχει έρθει έτοιμος να παίξει και να περάσει καλά. Ηλίας και Λευτέρης μοιράζουν τις Κάρτες και ενθουσιάζονται με το παιχνίδι που κάνει ο Απόστολος.

Ένας παίκτης φτάνει πολύ κοντά στο να κερδίσει το μεγάλο δώρο του παιχνιδιού, το αυτοκίνητο! Θα τα καταφέρει;

Δείτε εδώ το trailer

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι καθημερινά στις 16:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!