Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.50, στον ΣΚΑΪ

Το πλατό γεμίζει με φίλους στο σημερινό επεισόδιο και ο Μάρκος υποδέχεται τους προηγούμενους νικητές, Μιχαήλ και Αλέξανδρο αλλά και τις δύο φίλες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για να μαγειρέψουν στην κουζίνα της Μαμάς, την Ευθυμία και την Παρασκευή.

Η μακαρονάδα του Μιχαήλ και του Αλέξανδρου κέρδισε στα σημεία και τους χάρισε 1.000 ευρώ στο προηγούμενο επεισόδιο. Σήμερα, ο Μιχαήλ μπαίνει στην κουζίνα με περισσότερη άνεση και ακολουθώντας τις οδηγίες του φίλου του, μαγειρεύει άλλο ένα δύσκολο πιάτο: «Questce que cest φρικασέ», όπως το ονομάζουν. Θα είναι η συνταγή τους τόσο γευστική ώστε να τους χαρίσει ακόμη μία νίκη;

Τα κορίτσια σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα η Ευθυμία ασχολείται με τα social media και η Παρασκευή με τη μουσική και το τραγούδι. Ο Μάρκος την προτρέπει να τραγουδήσει ζωντανά και όλοι παραδέχονται πως έχει εξαιρετική φωνή. Τι θα κάνουν όμως στην κουζίνα; Η συλλογή υλικών δεν πάει καθόλου καλά, το «Γιαουρτλού με σάλτσα εζμέ» που προσπαθεί να μαγειρέψει η Ευθυμία, κινδυνεύει και η Παρασκευή αγχώνεται πάρα πολύ.

Ο Έκτορας πρέπει να αποφασίσει ποιο πιάτο είναι το καλύτερο και πιο ζευγάρι φίλων θα συνεχίσει στο επόμενο επεισόδιο.

Δείτε το trailer:

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ» Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.50, στον ΣΚΑΪ