Full in love για το ζευγάρι.

Τους τελευταίους μήνες, η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος έχει το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια, ενώ παράλληλα παίζει βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ.

Μπορεί πλέον η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη να σπουδάζει στο Λονδίνο και να υπάρχει απόσταση στη σχέση της με τον 34χρονο, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον έρωτά τους αφού όποτε έχει χρόνο έρχεται στην Ελλάδα για να βρέθει στην αγκαλιά του.

Αυτό συμβαίνει και τώρα στις γιορτές, αφού η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στο σπίτι τις για τα Χριστούγεννα και περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μητέρα της, με τα φώτα να στρέφονται πάνω τους. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You και προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day». Σε αυτές τις φωτογραφίες τους βλέπουμε να αντάλλασσουν τρυφερά φιλιά και τον έρωτά τους να είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Πηγή