Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας προτείνει να περάσουμε το «Καλοκαίρι στην Αθήνα» στη νέα του κυκλοφορία από την Heaven Music.

Ένα δροσερό κομμάτι που παρουσιάζει μια διαφορετική όψη αλλά και πρόταση για το αγαπημένο μας Ελληνικό καλοκαίρι!

«Μη σε νοιάζει που οι άλλοι θα φύγουν, Για Χαβάη και για Σεϋχέλλες, Εμείς στην άδεια πόλη τα δυο μας, Όσες θέλεις θα κάνουμε τρέλες.

Καλοκαίρι στην Αθήνα, Ταβερνάκι και ρετσίνα, Δώσ’ μου τα φτερά σου, Μωρό μου και πάμε, Όπου θέλει η ψυχή κι η καρδιά.»

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου τραγουδά «Καλοκαίρι στην Αθήνα» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ένα latin κομμάτι που θα σας ξεσηκώσει με τον ξέφρενο χορευτικό ρυθμό του αλλά και με τον στίχο του, που μας μιλάει για την ωραιότερη και πιο ιστορική πόλη του κόσμου, την Αθήνα! Μια Αθήνα που το καλοκαίρι γίνεται πιο γοητευτική και πιο προσβάσιμη, για να τη χαρείτε και να την εξερευνήσετε!

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς, Δήμητρα Γαλάνη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη κ.α.

Το νέο τραγούδι «Καλοκαίρι στην Αθήνα» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/kalokeristinathina

Ακούστε το στο YouTube: