Ετοιμαστείτε για την πιο διαδραστική παράσταση που έχετε πάει ποτέ!

Στις 29 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ανεβαίνει στη σκηνή του Arch Club Live Stage, με ένα Uncensored πρόγραμμα γεμάτο ήχους από ελληνικό και ξένο ροκ.

Γνωστός για την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο το τραγούδι και την πρόζα με φυσικούς ηλεκτρονικούς και σύγχρονους ήχους δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ξεχωριστό πρόγραμμα για τον θεατή.

Στις 29 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει στο Arch Club Live Stage ένα δείγμα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Στη χώρα των τρελών και των αθώων και θα μας παρασύρει σε ένα live με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη. Ετοιμαστείτε για την πιο διαδραστική παράσταση που έχετε πάει ποτέ!

Λίγα Λόγια για τον καλλιτέχνη

Γεννημένος στην Αθήνα και με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Electric Music Production, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης βρέθηκε από πολύ νωρίς σε μουσικές σκηνές. Με τη σχολική του μπάντα, σε ηλικία 16 ετών, εμφανίστηκε για 3 χρόνια στον Σταυρό του Νότου, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσιλίκη. Ακολούθησε η πορεία του ως DJ σε μεγάλα club σε Ελλάδα, Κύπρο & Τουρκία, ξεκινώντας παράλληλα τη συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη, όπου μαζί με την μπάντα του έστησε το πρόγραμμα για τα live του. Συλλέγοντας εμπειρία από όλο το φάσμα της μουσικής και έχοντας περάσει αρκετό χρόνο στα στούντιο με παραγωγούς, στιχουργούς, και συνθέτες, ξεκινά τις δικές του παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική αλλά και συμπαραγωγές με διάφορους καλλιτέχνες. Το 2016 δισκογραφείται το πρώτο του τραγούδι με τίτλο Young and Free από την Spicy https://www.youtube.com/watch?v=UnyqXhn-e-o Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στις ρίζες του γράφοντας μουσική με φυσικά όργανα και παράλληλα ξεκινά τις θεατρικές σπουδές συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ από το 2017 εμφανίζεται με επιτυχία σε μουσικές σκηνές. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 ξεκίνησε τη δισκογραφική του συνεργασία με τη Final Touch από την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο Πειρατικό από το EP Στη Χώρα των τρελών και των αθώων που κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες:

ARCH CLUB – LIVE STAGE Διεύθυνση: Ελασιδών 6, Γκάζι https://goo.gl/maps/GPCzZQCZ966CBFw98 Ημερομηνία: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Εισιτήρια: 5€

Οργάνωση Παραγωγής: TMR Entertainment Group