Κοτόπουλο με παπαρδέλες και λεμονάτη σάλτσα από τον Τίμο Ζαχαράτο
Ο Τίμος Ζαχαράτος μας ετοιμάζει κοτόπουλο με παπαρδέλες και λεμονάτη σάλτσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΗ συνταγή:
1 κοτόπουλο ολόκληρο 500 γρ. παπαρδέλες 3 λεμόνια 1 πράσο 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. κάρυ 1 κ.γ. μουστάρδα 300 γρ. γραβιέρα 500 ml ζωμό Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο