Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό πιάτο.

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 200 γρ. κεφαλοτύρι 1 κρεμμύδι 4 σκ. σκόρδο 2 καρότα 1 πράσο 1 κλωνάρι σέλερι 1 κ.σ. πελτέ 800 γρ.αποφλοιωμένες ντομάτες 100 ml κρασί 1 δαφνόφυλλο 3 – 4 κόκκοι μπαχάρι Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο