Ο Χρήστος Βέργαδος μας ετοιμάζει μπακλαβά γαλακτομπούρεκο
Ένα νόστιμο γλυκό ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΥλικά:
1/2 κ.σ. γαρύφαλλο τριμμένο 30 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 lt φρέσκο γάλα 140 γρ. ζάχαρη 50 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 αβγά 2 κάψουλες βανίλιας
Για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη 250 ml νερό 50 γρ. γλυκόζη
Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του pastry σεφ και καλή σας απόλαυση!