Η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνει κοτόπουλο γιουβέτσι
Ένα παραδοσιακό φαγητό από την Γωγώ Δελογιάννη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΥλικά:
κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή φιλέτα μπούτι κοτόπουλο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελ. σκόρδο ‘1 κσ πελτέ 1 κούπα κόκκινο ξηρό κρασί 400 γρ. κονκασέ
400γρ χυμό ντομάτας 3-4 κόκκους μπαχάρι 2 δαφνόφυλλα 2 κσ πάπρικα γλυκιά 500 γρ κριθαράκι χοντρό λάδι, αλάτι, πιπέρι