Ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού από τον Τίμο Ζαχαράτο
Ο Τίμος Ζαχαράτος μας ετοιμάζει ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΥλικά
500γρ ριγκατόνι 300γρ μανιτάρια άγρια 2 φύλλα δάφνης 2σκ σκόρδο 5 κρεμμύδια εσαλότ 300ml κρέμα γάλακτος 150ml λευκό κρασί 200γρ παρμεζάνα τριμμένη αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο