Kριθαράκι με γραβιέρα, σύγλινο και μανιτάρια από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ετοιμάζει κριθαράκι με γραβιέρα σύγλινο και μανιτάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΥλικά:
500 γρ. κριθαράκι 1 λευκό κρεμμύδι 500 γρ. μανιτάρια champignon 2 σκελίδες σκόρδο 300 γρ. σύγκλινο 100 ml. λευκό κρασί 800 ml ζωμό κοτόπουλου 100 γρ. βούτυρο 150 γρ. φέτα τριμμένη 50 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 50 γρ. καβουρδισμένο κουκουνάρι αλάτι πιπέρι