Καρμπονάρα φούρνου από τον Πέτρο Συρίγο
Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει καρμπονάρα φούρνου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή πρεμιέρα στην «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» στη ΘεσσαλονίκηΓια τη συνταγή θα χρειαστούμε:
500 γρ. ριγκατόνι 60 γρ. βούτυρο 250 γρ. μπέικον άκοπο (κομμένο κύβους) 200 γρ. ζαμπόν χοιρινό σε φέτες ή γαλοπούλα 2 κρόκους αυγών 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 κ.τ.γ. πάπρικα 1 κ.τ.σ. σχινόπρασο ψιλοκομμένο