Ένα νόστιμο γλυκό ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Υλικά:

Για τη ζύμη: 150 γρ. βούτηρο 150 ml νερό 100 ml γάλα 150 γρ. αλεύρι 1 κ.σ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 5 αυγά

Για την γκανάζ: 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 170 γρ. κρέμα γάλακτος

Για την κρέμα: 3 αυγά 150 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι 600 ml γάλα 2 βανίλιες 500 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. βούτηρο