Ο Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει ένα λαχταριστό προφιτερόλ.

Υλικά

Για την ζύμη των σου: 150 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. νερό 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ. βούτυρο 1 κ.γλ. αλάτι 15 γρ. ζάχαρη 5 αυγά

Για την κρέμα πατισερί: 110 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 50 γρ. κορνφάλουρ 1 βανίλια 500 γρ. γάλα (πλήρες) 120 γρ. κρέμα γάλακτος (35%)

Για τη σάλτσα σοκολάτας: 225 γρ. κουβερτούρα 150 γρ. γάλα (πλήρες) 50 γρ. κρέμα γάλακτος (35%) 40 γρ. βούτυρο