Η Γωγώ Δελογιάννη και η Ντίνα Νικολάου μάς φτιάχνουν Κις Λορέν!

Για τη βάση

400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού, κατά προτίμηση βιολογικού 50 ml γάλα ή νερό 1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση

200γρ. χοιρινή πανσέτα (ή άκοπο καπνιστό μπέικον), κομμένη σε μικρά κυβάκια 6 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 400 γρ κασέρι 1000 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι