Ο Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ.

Υλικά: 500 γρ. κοτόπουλο σε λεπτές φέτες 4 αυγά 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη ή πάνκο 500 ml καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα μανιταριών: 60 γρ. βούτυρο 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κιλό μανιτάρα λευκά 100 ml κρέμα γάλακτος 300 ml γάλα 70 ml worcestershire σάλτσα 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 3 κ.σ. μαϊντανό για το γαρνίρισμα